top of page
kép2.jpg
kép2.jpg
Lilla

erdő-mező felfedező

virágokról muzsikáló

kép2.jpg
Amarilla

pedagógia rajongó

a maguk királynője

Történetünk

Üdvözlünk a MAGU völgyben, ahol rácsodálkozunk az élet apró csodáira. Egy sétára hívunk mely a lassításról, az alkotásról és a kedvességről szól.

Mi Lilla és Amarilla vagyunk a MAGU völgyet megálmodó kreatív anya-lánya páros:  Lilla hegedűművész-tanár, 2007 óta pedig akvarell festéssel mélyíti el alkotás iránti vágyát. Amarilla a bécsi egyetemen neveléstudomány szakos hallgató, alkotókedve a táncban és a kreatív tervezésben teljesedik ki.

2020 szélsőséges év volt, azt be kell ismernünk, de sokat köszönhetünk neki, hiszen ráébresztett minket arra, hogy milyen kevés időt töltünk együtt, és hogy ezen változtatni szeretnénk. Gyakran előkerült beszélgetéseinkben a közös projekt gondolata, hiszen mindketten szeretünk alkotni és sok területen kiegészítjük egymást.

Időközben egyre csak bővült a völgy (már Levente is bekapcsolódott), és az alkotások készítése mellett elkezdtünk workshopokat és különböző közösségi programokat szervezni. Sokféle úton kreatívkodunk, mégis mindegyiket a kedvesség iránytűjével a kezünkben járjuk, hogy továbbadjunk egy kis szeretetet.

IMG_6926_edited.jpg

rólunk

MAGU völgy

Egy hely ahol kedvesek lehetünk önmagunkkal és más magukkal. :) A völgy mindenkinek mást jelent, mégis mindannyiunkét összeköti a szeretet. ❤️

Elsődleges inspirációnk a természet, a környezetünk, az erdő, a virágok. Megállunk, körülnézünk, lelassulva, megnyugvással szemléljük a körülöttünk lévő világot, hogy új perspektívát nyerhessünk és felismerjük, mi az ami számunkra igazán fontos.

A MAGU völgyben megismerhetitek akvarellfestményes alkotásainkat és a völgy megannyi apró csodáját. Egy sétára hívunk mely a lassításról, az alkotásról és a kedvességről szól. Gyere velünk a MAGU völgybe és ... adj tovább egy kis szeretetet!

kép3.jpg
kép4.jpg

MAGU mese

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy anyuka, aki három éves kislányának rengeteg mesét olvasott. A kislány a legérdekesebb történeteket megtanulta, köztük "Bársonyka házasságát" is, ami egy nyuszi esküvőjéről szól.

A kislány nagy lelkesedéssel szavalta a mesét, s mikor az esküvői előkészületekhez ért, kihangsúlyozta:
– Koszorúját narancsvirágok díszítették, fátylát a maguk szőtték.

– Pókok – javította ki az anyuka. – Fátylát a pókok maguk szőtték.

– Fátylát a maguk szőtték... pókok... – folytatta a kislány. Bár azt sosem értette meg, miért volt szükség a pókokra. Hiszen a maguk, ezek a tündéri erdei lények varázslatos fátylat szőttek, csodás napot varázsolva Bársonykának. 

Az anyuka csak nevetett, és azóta is nevet. Most már együtt nevetnek, és mesélik el a maguk történetét mindenkinek. Aki nem hiszi, járjon utána.

MAGU mese
Vélemények

vélemények

bg.jpg

"Voltam már élményfestésen máshol is, de itt olyan szakmai kompetenciával és szívvel-lélekkel átitatott komplex élményt kaptam, amiből sokat tanultam és töltekeztem.

Annyira jók vagytok! <3"

Eszti

Hálásan köszönjük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat és a véleményedet (akár név nélkül is) ! :)

Értékeld a MAGU völgyben szerzett tapasztalataidat!
Ehh..Hmm...Jó :)Szuper :) :)Csodás :) :) :)

Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a véleményedet!

Kontakt

kontakt

SOCIAL MEDIA

Instagram: @magu.valley

Facebook: @magu.valley

TELEFON

Süliné Huszár Lilla: +36/30-468-8642

Süli Amarilla Luca: +36/30-677-9409

Süli Levente: +36/30-590-0114

Keress minket bátran Instagramon, Facebookon, e-mailben vagy telefonon! :)

Köszönjük, hogy írtál!

Hamarosan válaszolunk :)

bottom of page