top of page
1.png

vendégeink a méhek

A 2022-es Tündérfesztiválon, Sopron egyik legnagyobb
családi fesztiválján előtérbe kerültek a méhecskék..

Nem is akárhogyan, hanem akvarellfestmény formájában,
ugyanis a fesztivál idei arculatata a
MAGU völgyben készült.
Nagy lelkesedéssel láttunk
neki ennek a projektnek,
mert ez a legelső alkalom, hogy arculatkészítéssel foglalkozhattunk.

Az ötletelés után nekiláttunk a tervezésnek és a festésnek, hogy mézelő virágokkal, méhecskékkel és egy tarka-barka csodavilággal boríthassuk be a soproni Erzsébet-kertet június 11-12 között.

tunderfesztival_facebook_borito.png
2.png

alkossunk együtt!

Természetesen állítunk a fesztivál hétvégéjén MAGU standot is, így ott is találkozhattok velünk, és új alkotásainkkal, melyeket a Tündérfesztivál alkalmából készítettünk. Lesznek méhecskés pólók, mézelő virágos festmények és még varázspecsételhető méhecske print is!

Még ezt is tudjuk fokozni.. :D A Tündérfesztivál sokkal több, mint egy kirakodóvásár. Itt akár 70 állomást kereshetnek fel a családok, hogy mindenféle izgalmas dolgot próbáljanak ki. A MAGU völgyben is lesz lehetőség a szórakozásra, játékra, alkotásra. Többféle méhecskés és mézelő virágos kifesthető printtel készülünk, amelyeket ott a standunknál, velünk együtt festhettek ki. Ha tetszik a végeredmény, utána a Völgylakócska projektünk keretein belül akár a saját festményetekből készíthetünk nektek füzetet, táskát, vagy amit csak szeretnétek. 

Reméljük, hogy jövőre is ott találkozunk, mert a tündér bennünk lakik! ❤️

bottom of page