top of page
Pink Almond Tree Flowers

news

No product

Gersei csenge x magu 

Vándorkártya különkiadás

Vándorkártyák

Vándorkártyáinkat a kedvesség jegyében alkotjuk meg és arra a különleges útra készítjük fel, hogy kézről kézre vándoroljanak. Megajándékozottadnak ne felejtsd el megemlíteni: adja ő is tovább, hogy az apró kedves gesztus minél több emberhez eljuthasson!

A csomag tartalma: 8db A8-as méretű vándorkártya

Gersei Csenge x MAGU Völgy kollaboráció

Hisszük, hogy kellő odafigyeléssel, önmagunk és mások tiszteletével, kedvességgel egy önazonosabb világot tudunk magunk körül építeni. Ebben segíthet a vándorkártya különkiadás is. Bátran használjátok őket a mindennapokban önmagatok és mások bátorítására is! A vándorkártya egy apró kedvesség, ami a MAGU völgyből indul útjára és a szeretet ösvényén vándorol. Hiszünk benne, hogy útja során csodákra képes.​ Arra kérünk Téged is, amint elérkezett a megfelelő pillanat, add tovább a vándorkártyát, adj tovább egy kis szeretetet!

IMG-7358.jpg
csenge.jpg

gersei csenge

Rólam

Hajdúné Gersei Csenge vagyok, okleveles pszichológus. Ahhoz, hogy egy ember igazán kapcsolódni tudjon másokhoz, először meg kell ismernie, el kell fogadnia és meg kell szeretnie saját magát. Hiszem, hogy kellő odafigyeléssel, önmagunk és mások tiszteletével, kedvességgel egy önazonosabb világot tudunk magunk körül építeni. Ezt az utat kísérem én is a klienseim oldalán és ebben segíthet a vándorkártya különkiadásunk is. Bátran használjátok őket a mindennapokban önmagatok és mások bátorítására is!

Rólunk

A MAGU Völgy egy hely ahol kedvesek lehetünk magunkkal és más magukkal. :) A völgy mindenkinek mást jelent, mégis mindannyiunkét összeköti a szeretet. ❤️

A MAGU völgyben megismerhetitek akvarellfestményes alkotásainkat, workshophainkat és a völgy megannyi apró csodáját. Elsődleges inspirációnk a természet, a környezetünk, az erdő, a virágok. 

 

Egy sétára hívunk mely a lassításról, az alkotásról és a kedvességről szól. Gyere velünk a MAGU völgybe és ... adj tovább egy kis szeretetet!

Related Products

bottom of page