top of page
logo x.png
Web_Asset_edited.png

A MAGU Völgyben készült alkotásokkal egy sétára hívunk, mely a lassításról és a kedvességről szól. Ezzel a kollaborációval Kónya Bea és a Corvidok világába látogatunk.

Rólam

Bea (@beakonya) madarász és vizuális történetmesélő, aki közösségi felületei segítségével szeretné megtörni a negatív vélekedéseket a varjúfélékkel kapcsolatban. Tartalmaival arra inspirálja nézőit, hogy árnyaltabban lássák a Corvidokat, valamint a hazánkban gyakori további madárfajokat, mert hiszi, hogy csak akkor élhetünk nagyobb megértésben az összes állattal, beleértve a varjúféléket is, ha ismerjük őket.

Rólunk

A MAGU Völgy egy hely ahol kedvesek lehetünk magunkkal és más magukkal. :) A völgy mindenkinek mást jelent, mégis mindannyiunkét összeköti a szeretet. ❤️

A MAGU völgyben megismerhetitek akvarellfestményes alkotásainkat, workshophainkat és a völgy megannyi apró csodáját. Elsődleges inspirációnk a természet, a környezetünk, az erdő, a virágok. 

 

Egy sétára hívunk mely a lassításról, az alkotásról és a kedvességről szól. Gyere velünk a MAGU völgybe és ... adj tovább egy kis szeretetet!

bottom of page